Home made by me

Home made by me
Home made by me

woensdag 1 mei 2013

Helaas

Helaas is de laatste uitslag van mijn rug ook niet goed. Er zit een plek op/tussen/in de 9de stuk van mijn wervelkolom. Het is ook een uitzaaiing van mijn borst. Mijn kuur/behandelplan gaat voorlopig gewoon door. Bij meer bericht horen jullie het. Ik probeer nu weer wat aan mijn blog te werken, want kaal en ongezellig is het nog wel. Dus (oude) volgers, jullie zijn welkom! Ik heb jullie nog wel allemaal, dus ik benader jullie binnenkort wel! Sorry voor nieuwe volgers, dat het zo raar begint over mij, maar ik had hiervoor al 2,5 jaar een ander blog, waar ik helaas mee moest stoppen. Borstkanker met uitzaaingen naar mijn oksel en bot in mijn rug en schildklierkanker beheersen helaas nu mijn leven. Net mijn 1ste chemo achter de rug. Laat je niet afschrikken, het belangrijkste doel van mijn blog is en blijft creatieve creaties te laten zien. liefs Paula

12 opmerkingen:

  1. Ja echt leukdat ik de eerste ben ,en zeker niet de laatste ha. Ha,
    Nou ben heel blij je weer op een blog te hebben hoor geeft een fijn gevoel ,rustig aan en je weet het hè lieve groet marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo ik zag in eenkeer dat ik een nieuwe volger had bedankt dat je af en toe kijkje komt nemen heel veel sterkte gewenst hoop dat je je straks weer wat beter gaat voelen je blog ziet er erg leuk en vrolijk uit ik ga je volgen af en toe
    groetjes en geniet van je nieuwe blog groetjes leon10 tumbles into wonderland

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Paula,
    Wat goed om je weer te hebben gevonden! Maar wat een naar nieuws meteen! Rot hoor. Heb je de eerste kuur goed doorstaan? Ik hoop het! Ik denk aan je!!!!! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Paula, wat een rottigheid. Zet hem op! Wij, blogsters, zullen je proberen bij te staan met af en toe een vriendelijk woordje.
    Xx De Juffrouw

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste Paula,


    Nee hoor ik laat me niet afschrikken en vind je alleen maar heel erg dapper en wens je heel veel sterkte met je behandelplan,ik ga je in elk geval volgen!;-)

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Blij dat ik je weer heb gevonden Paula!! Wilde zo graag weten hoe het met je gaat. Wat vreselijk dat je wéér een nare uitslag hebt gekregen. Hoop dat alle behandelingen aanslaan. Ik denk aan je.
    Grz, Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Paula,
    Jeetje, wat naar dat je nog meer slechte berichten hebt gehad. Je klinkt zo positief, wat knap van je. Maar je hebt misschien zoiets van, wat kan ik er meer van maken? Het is zoals het is en ik ga er voor... Je bent een sterke meid Paula, dit ga je overwinnen.
    Ik wil volger worden op je blog, maar dat kan nog niet?
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Mirjam, je kan op volger worden klikken hoor, blauwe knop toch? Ik hoop dat het werkt!

      Verwijderen
  8. Wat is dit balen meis.......ik leef zo met je mee.....ik wou dat ik wat voor je kon doen....je weet me te vinden he????.....liefs van mij...xxx...enne toi toi ...kop op hoor....!!...x !!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lief moedig mens, natuurlijk ga ik je weer volgen. Wat fijn dat het je ondanks alle narigheid toch is gelukt om een nieuwe blog te maken.
    Ik wordt even stil van je verhaal en weet haast niet wat te zeggen. Het houdt niet op lieve Paula, wat heb ik een bewondering voor hoe je met dit alles omgaat.
    Ik hoop dat wij hier de schouder en het luisterend oor voor je kunnen zijn.

    Liefs, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hier ben ik weer!! Fijn dat je toch een ander blog bent gestart!! En het zit je niet mee zeg..pffff maar we gaan je (digitaal) steunen!! En ook genieten van al je moois, want wat is je omslagdoek van een bericht terug mooi! Super! Lieve groet van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gelukkig ik kan je weer volgen, maar wat een tegenslag erbij zeg.
    Hou de moed erin en laat je er niet onder krijgen hoor.
    Je eerste kuur zit er dus op, hopelijk nu even bijkomen
    en ook even genieten van het freubelen en andere dingen.
    Ik neem mijn petje af voor hoe je hier weer gestart bent Paula!!!!
    Dikke knuffel voor jou.

    Lieve groetjes,
    Eefie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor je reactie, ik kijk er naar uit! Liefs Paula