Home made by me

Home made by me
Home made by me

zaterdag 9 november 2013

verrassing

Hoi lieve medeblogster,
Mijn eerste week van bestralen zit erop en ik heb een heel klein beetje gewerkt. Ik ben moe, maar vandaag werd ik enorm verrast door Tina van Noord van blog en brocantewinkel LilaBlu.... een enorme doos met cadeau's. Zij had me gevraagd om mijn adres te mailen omdat ze me engelse tildaboeken wilde geven. Nu dat liet ik me niet een tweede keer zeggen. Alleen zit er veel meer in die doos en zo mooi verpakt met houten figuren-kaarten-mini sterrentjes-touw en heel mooi papier. En Tina noemt zichzelf niet creatief, daar ben ik het niet mee eens.

Ik heb twee waxinelichtjes gehad, bekleed met tildapapier en kant.
Ik heb 3 engelse tildaboeken gehad. :-)
Ik heb zelfgemaakte appels gehad.

Alles heeft al een plekje en vanavond gaan de lichtjes aan en ga ik lekker lezen. Waarom ik er zoveel aandacht aan besteed? Omdat ik het bijzonder vind dat er nog mensen bestaan die belangeloos cadeau's op sturen naar mensen die ze niet heel goed kennen. Dat vind ik superlief-attent-warm. Dus Tina bedankt! Gelukkig heb ik een fijn een lief groepje medeblogsters-facebooksters om me heen die me blij maken met hun tijd en aandacht. Dus iedereen weer bedankt! (Karin, Esther, Marjo, Eefie, Ria, Mea, Marloes, Carolien, Arjo, Esther, Sil, Marijke, Michelle, Esther, Tina, Nicole, Anne-Marie, Mariette, Nicole, Paula) Staat je naam er niet bij? Dan ben ik niet zo goed in het opnoemen van namen... niet omdat ik je niet aardig vind... jullie reacties zijn altijd lief-positief en energievol. Foto's volgen nog. Fijn weekend! XX

8 opmerkingen:

 1. Hoi Paula,
  Al lang geen bericht achtergelaten en nu een groot aantal van je blogs aan een stuk gelezen. Man, wat heb je veel mee gemaakt! En dan nog ze lekker positief.
  Super, vanaf nu reageer ik weer wat vaker!
  Hou vol!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Paula, fijn zo'n pakket. Weer een extra steuntje in de rug, dat heb je nodig voor je herstel! Geniet van al het moois dat je gekregen hebt (oeeeh, die boeken zijn vast prachtig!) en geniet van je weekend.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat komt omdat jezelf zo'n lief mens ben....daar krijg je liefde voor terug....we houden allemaal van je....liefs van mij...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denk aan je en goed te lezen dat je al weer wat aan het werk bent. Take care girl, je bent een dappere dame (voor mij als mede-blogster in elk geval en zoals je zegt, tot zover we elkaar kennen). Dikke zoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Paula,
  Zo goed om weer van je te horen! Hopelijk is het einde van de bestralingen gauw in zicht en krijg je weer wat meer energie. Wat fijn zo'n groot en mooi pakket, het is je zo gegund. Geniet van al dat moois! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je weer een blogje plaatst en fijn dat het dus best goed met je gaat. Zelfs al wat aan het werk geweest! Fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Paula, wat beschrijf je dat toch weer lief, heerlijk toch om zo verwend te worden door Tina, mooi dat jij er ook zo van geniet.
  Fijn om even bij je te kunnen lezen, denk goed aan jezelf hoor en geniet van de kleine dingen om je heen.

  Een dikke knuffel voor jou!!
  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben je heerlijk verwend. Heerlijk van die positieve dingen waar je je even in deze slechte periode aan vast kunt houden. Weet hoe het is... al dat gereis op en neer voor die paar minuten bestralen. En het ene moment denk je dat je de hele wereld aan kunt, 5 minuten later ben je totaal ingestort. Heel vermoeiend allemaal. Het beste is je er aan overgeven, anders duurt het herstel nog langer. Ook al moet je daar je plannen voor opzij leggen. Morgen weer een dat. Of overmorgen. Het is gewoon even niet anders.

  En laat je lekker verwennen. Het is allemaal niet niks. Heel veel sterkte in deze zware tijd. Heb nog veel aan je gedacht. Houd je taai, er komt een dag... :-))

  Stéphanie (Handwerkjuffie.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor je reactie, ik kijk er naar uit! Liefs Paula