Home made by me

Home made by me
Home made by me

zaterdag 21 maart 2015

Tijdje geleden

Hey lieve bloggers,
Het is alweer veel te lang geleden... Ik blog niet vaak meer. Heb ook aardig wat achter mijn kiezen. afgelopen maandag foto's van mijn borsten gehad en die zien er zo te lezen goed uit. (even in mijn eigen dossier gedoken) morgen uitslag. UITSLAG WAS GOED!


In mei foto's van mijn schildklier, want daar waren laatst weer cellen aan t groeien... (3de keer) Verder haak ik lekker tussen door en overleef een beetje van het maar drie dagen werken.
Ik lees wel regelmatig bij jullie en gelukkig volg ik merendeel op facebook.
Lieve groet
Hieronder foto (foto's uploaden lukken niet)


14 opmerkingen:

 1. Hoi hoi, fijn goed nieuws...ik vond het een beetje lang duren had zo mijn gedachtes. Maar dit is mooi. We gaan weer lekker naar het voorjaar:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Paula,

  Ik dacht pas van Paula heb ik lang niets gehoord er zal toch......maar gelukkig een berichtje. Leuk weer van je te horen!
  Grtz,
  Chrisxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Paula, Je hebt inderdaad heel wat achter je kiezen gehad de afgelopen maanden. Ik kan me voorstellen dat je hoofd niet naar bloggen stond. Maar wat fijn te horen dat de uitslag GOED was! Nu die uitslag van de schildklier ook nog !!! We duimen met je mee! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar zit je nou.....hihihihihi...blij dat de uitslag goed is ...en ga er vanuit dat dat in mei ook is...het moet nu maar eens ophouden niet dan ?...gelukkig zie ik je vaak op fb....fijne zondag liefs van mij...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is ook niet niks wat je door moet staan. Dan is bloggen met recht bij zaak. Maar ik volg je op FB,leuk je haar zo! Ik hoop dat de andere onderzoeken ook een goede uitslag geven. Duimen draaien voor jou! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Paula, door allerlei thuisdingen kwam ik er niet aan toe om je even te laten weten dat ik toch echt weel aan je denk, ik moet toch maar op face book, ha, ha...daar kan ik tenminste af en toe spieken hoe het met je gaat.
  Denk goed aan jezelf meis en geniet van al die kleine dingen die het leven toch de moeite waard maken.
  Heel veel sterkte en liefs,

  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha lieve paula ,fijn je te horen ,ik lees regelmatig bij je op facebook ,maar nu lees ik in de kantlijn dat je oma gaat worden jeeh wat leuk zeg ,denk veel aan je zeker als ik in W. Ben goeie uitslag dat is fijn nu de rest nog lieve gr marloes,duim voor je

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Paula, ik was je even kwijt maar nu lees ik gelukkig toch dit berichtje ook al is het weer van een paar weken geleden. Gelukkig was de uitslag van de foto goed, sterkte met de onderzoeken in mei, liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Paula-fijn dat het naar behoren goed met je gaat. En l e u k dat je oma gaat worden. Hartelijke groet van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Paula-fijn dat het naar behoren goed met je gaat. En l e u k dat je oma gaat worden. Hartelijke groet van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Paula-fijn dat het naar behoren goed met je gaat. En l e u k dat je oma gaat worden. Hartelijke groet van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor je reactie, ik kijk er naar uit! Liefs Paula