Home made by me

Home made by me
Home made by me

donderdag 27 augustus 2015

Uitslag

Oke, hallo blogvrienden...Uitslag van mijn punctie en bloed prikken....waardes niet goed, dus meer medicatie verder niets! Het is vocht met slechte celen maar ook oud bloed, dus meer medicatie en bloed prikken over 8 weken en eventuele groei in de gaten houden... Yeeeh Op bijwerkingen na van meer medicatie (misselijk, moe), ben ik blij!

Verder ben ik  me onafgemaake projecten bezig. Een deken voor Alice, voor bij haar aquablauwe wandelwagen/autostoeltje. Lekker van restjes. Inmiddels is het dekentje dankbaar in gebruik genomen. Lekker alle tinten roze/rood/oranje met een ietsiepietsie aquablauw.

Op naar een volgend onafgemaakt project 2. Een dekentje voor later voor het kindje van mijn jongste. (nog niet gepland en nog niet geboren, maar voor als ik toch wat eerder ga hemelen dan de bedoeling is, wil ik toch graag ook wat voor haar eventuele toekomstige baby haken) Niet dat ik wat van plan ben hoor en mijn prognoses zijn goed. Foto's van onafgemaakt project 2 volgen nog.

Liefs
5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen lieve Paula. Wat heftig weer maar wat fijn dat je er zo positief instaat, je dekentje is geweldig en de volgende word vast ook prachtig. De lievde straal er af. Dikke knuffff liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje paula dat is weer echt balen ,dapper hoe je erin staat, goed om bezig te zijn ,lieve groet marloes en je alice deken is echt schattig .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben jij een positief mens! Geniet van het oma-zijn en al het moois dat erbij komt kijken. Hopelijk zijn de volgende uitslagen goed! Duim voor je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi meis, al klink je positief, toch hoop ik dat de uitslag over 8 weken een betere is dan die van nu.
  Enne, je bent nog veeeeelllllll te jong om te gaan hemelen, hoor! Denk erom! Groetjes en en een dikke kus van Lydia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks alle medicatie en tegenslag blijf je positief tegen alles aankijken, wat knap van je Paula.
  Je bent gelukkig ook nog steeds creatief, heerlijk om zo voor Alice aan de slag te gaan!
  Heel veel sterkte en een knuffel!
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor je reactie, ik kijk er naar uit! Liefs Paula