Home made by me

Home made by me
Home made by me

donderdag 19 september 2013

Me meself and I

Ja ik weet het... tijden niet geblogt. Mijn computer doet raar en nu staat eindelijk die van mijn lerende dochter op de tafel. Na de 4de chemokuur ging het niet goed. Longontsteking erbovenop. Thank god zijn de kuren daardoor gestopt en was het genoeg aangeslagen om te opereren. Dat is vorige week donderdag gebeurt (mijn borstbesparende ok en halve schildklier tegelijkertijd) en ik begin weer op te krabbelen. Ik zal de details achterwege laten.
Gelukkig heb ik met een aantal contact op facebook (Voor wie wil: Paula Vriezema) en dat stimuleert me ook om creatief te zijn. (als het lukt) Volgende week krijg ik de uitslag of er genoeg gesneden is! Ik mis mijn normale leven. zucht.... Genoeg over mij. Hier wel een impressie dat ik nog wel wat haak,naai, hamakraal! en daar is Plenty of Presents uiteindelijk voor bedoelt! Iedereen enorm bedankt voor het blijven houden van contact op welke en in welke vorm dan ook. Superlief! Ik hoop tot snel... ps momenteel ben ik aan het haken, maar dat lukt niet zo goed, dus heb ik strijkkralen uitgevonden...

17 opmerkingen:

 1. Blij dat ik weer wat van je hoor, ik zal duimen voor je volgende week.
  En dat haken komt zeker weer goed.
  Dikke knuffel,
  Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn om weer iets van je te horen. Ik maakte me zorgen maar ook mijn eigen chemo`s gingen niet van een leien dakje en het kwam er maar niet van je te mailen. Ik ga je gauw opzoeken op facebook.
  liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn om weer wat van je te horen. Ik heb af en toe aan je gedacht.
  Gelukkig is je creativiteit niet wegbestraald. Wat een mooie spulletjes. Ik hoop dat je er zelf ook blij van wordt.
  Sterkte met het proces.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Paula,
  fijn om te lezen dat je al weer een stuk verder met je behandeling bent en dat het beter gaat.
  Fijn dat er weer ruimte en energie is om creatief te zijn. Leuke dingen heb je weer gemaakt. Ik weet eigenlijk niet of ik al een verzoekje met je heb uitgewisseld, maar dat ga ik zo even nakijken....Ik heb trouwens zelf ook een fb pagina littleredhome, kijk maar eens.
  Hopelijk krijg je volgende week een goede uitslag en ga je vanaf nu alleen maar vooruit!
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Paula,
  Goed om weer van je te horen en blij dat de operatie achter de rug is. Nu duimen voor een goede uitslag!!! Wat een rottijd zeg. Ik ben blij dat het freubelen je wat ontspanning biedt. Strijkkralen zijn lekker verslavend he? En niet zo moeilijk als haken, haha! Leuke dingen heb je gemaakt zeg. Hou je goed, we duimen allemaal met je mee voor de uitslag en hopelijk kun je deze nare tijd achter je laten!! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Paula,
  Ook ik ben blij weer wat van je te horen, gelukkig dat je weer een beetje opknapt. Ik zal voor je duimen dat de uitslag goed is.
  Leuke dingen heb je weer gemaakt, en dat haken komt ook wel weer.
  Een hele lieve groet Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Paula,
  Jeetje, het heeft je ook niet meegezeten zeg. Ik hoop dat je je inmiddels wel wat beter voelt?
  Je hebt ondanks dat toch echt niet stilgezeten hoor. Wat een leuke dingen heb je gemaakt, zo heerlijk lief en kleurrijk. Het ronde kussentje met het borduurwerk vind ik echt heel erg mooi....
  Sterkte met alles meid,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn Paula even een berichtje te lezen. Wat heb je ondanks die rottijd toch nog veel gedaan, ongelooflijk!En wat een rotzomer voor je, ik hoop en duim dat alles weg is en je kunt beginnen met herstellen! Of volgt er zowieso nog bestraling? Whatever, heeeeeeeeeeeeeel veel succes!
  lieve groet,
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Paula prachtige spulletjes heb je de afgelopentijd gemaakt, tot op facebook :) liefsss

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent een kanjer !!!...kuzzzzzzzzzz van mij...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. He meis, wat fijn om iets bij je te kunnen lezen, jammergenoeg ben ik geen facebook fan:) anders had je me daar vast gehoord!!
  Maar wat heb je een rottijd gehad, ondanks dat ben je door gegaan met freubelen en dan ook weer zo mooi en vol kleur!!!!
  Je bent echt een doorzetter, ik duim met je mee en hoop op een goed uitslag.
  Zet hem op Paula en en dikke knuffel,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Paula,
  Ben zo blij dat je een blogbericht geplaatst hebt!! Had al een paar keer op je blog gekeken.......Wist niet hoe het met je ging en durfde daarom geen reactie achter te laten..........Wat een nare tijd heb je achter de rug............zo'n longontsteking sloopt je al volledig en dan heb jij daarvoor ook nog chemo's gehad hebt en dan een zware operatie erachter aan..............jeetje wat ben jij een sterke vrouw!!! ........Ik hoop dat het de komende tijd steeds beter met je gaat en duim hééél hard voor een héle postivieve uitslag. Ik denk aan je! Heel veel liefs, tina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je een leuke dingen gemaakt ,misschien heb je inmiddels de uitslag ik duim voor je ,liefs marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow, moeilijke tijd heb je meissie... super dat je toch nog creatief kan zijn!
  Ik duim mee voor een goede uitslag, sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jippie daar ben je weer! Wat is dat toch allemaal zwaar pokke. Nou ik hoop dat ze inderdaad genoeg weg hebben gehaald. Veel energie en afleiding en herstel!
  Dikke beso.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. je via via ontdekt... en net in een voor jou; zware periode. Prachtige dingen maak je, mooie blog heb je.... en ik wens je heel veel sterkte met alles wat je moet ondergaan.
  Ik ga je volgen. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat een gezanik allemaal voor je, vind het zo rot voor je. In mijn omgeving het afgelopen jaar ook een aantal nare k-gevallen gehad en soms zou ik willen dat héél hard schreeuwen tegen die ziekte zou helpen, want dan zou ik het gewoon doen.
  Ik wens je alle sterkte en kracht.
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor je reactie, ik kijk er naar uit! Liefs Paula