Home made by me

Home made by me
Home made by me

zaterdag 11 januari 2014

nieuw jaar...

Het nieuwe jaar begint voor mij goed... ja goed, ik ben nog snel moe, heb klachten, maar op controles en een opname na voor mijn schildklier verwacht ik niet veel meer dit jaar. Hh lekker positief he? Loslaten-vertrouwen-genieten dat wordt het plan voor 2014! En dingen maken, want ik werk inmiddels alweer 3 dagen van 5 uur, maar van 3 dagen salaris kan ik niet leven... dus! En ik krijg energie van creatief bezig zijn... dus! Hup aan de slag en voortaan positieve berichten! Helaas kan ik geen foto's plaatsen, nog niet. (Mmmmm dat is ook niet positief. ;))
Goed nieuws; Ik ben geen drager van een foute gen, niet erfelijk belast en mijn DNA is goed. Ik ben dus gewoon een pechvogel, thank god voor dat! Mijn dochters en zussen zijn veilig! Momenteel ben ik aan t haken aan een kinderponcho, gewoon voor de leuk! Ik ga even lezen bij jullie. Fijn weekend!

15 opmerkingen:

 1. Dat is weer positief nieuws, hoop dat je snel weer opknapt.
  Een gezond en creatief 2014 voor jou toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi nieuws en mooi nieuw begin een fijn 2014 gewenst
  leon10

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Paula,
  Nou in ieder geval veel goeie berichten en dat is wel heeeeel positief toch?
  Een goeie start van het nieuwe jaar. Een positieve insteek, hartstikke goed van je...
  Ik wens jou ook een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Positieve berichten zijn een houvast.
  Wat een geluk dat je niet drager van het gen bent.
  Een heel gelukkig, gezond en creatief jaar gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een positieve geluiden Paula, hou je daar aan vast.
  Lukt het met werken?? Zo flink dat je al weer 3x 5 uur werkt..super voor je, maar hou je lichaam in de gaten.
  Mooi dat jij er weer een positieve draai aan geeft, van positief denken blijft je lichaam en geest ook positief functioneren.
  Mooi weekend voor jou.

  Liefs, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed begin inderdaad Paula! En wat een geruststelling dat je geen drager van het gen bent. jeetje, zal ook een moeilijke periode geweest zijn, dat wachten op de uitslag! Maar gelukkig was die dus goed. En fijn te horen dat je weer zo geniet van creatieve projecten. That's the old Paula! Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk berichtje om te lezen....alle goeds voor het nieuwe jaar en geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker Paula dat is weer positief voor je ,en inderdaad lekker genieten en wat goed dat je al weer zoveel werkt liefs marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk nieuws Paula, en positief denken that's the way. Knap van je dat je weer 5 uur per dag werkt, en weer lekker creatief bezig bent.
  Ik wens je nog een heel gezellig weekend.
  Lieve groet Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super Paula! Het is natuurlijk totaal niet fijn (yes I know, understatement of the year) maar in elk geval is het beperkt tot jou. Hoe zwaar niet leuk dat ook is. Maarrrrr, we gaan voor een heel saai jaar dus er gebeurt niets spannends. En heerlijk dat je weer aan het werk bent! ... voor een deel natuurlijk. Dikke kus uit Deventer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pffff wat een opluchting zal dat zijn.......gelukkig maar.......heel fijn weekend lieverd...enne 2014 word jou jaar.......wij mogen donderdag onze buurman gaan begraven......zo naar weer...hij is gister overleden zomaar.....in zijn slaap....we zijn er stuk van zo erg !!!...liefs knuffellll...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijn vooruitzicht. En ik gun het je ook zo. Heerlijk wat sta je positief in het leven. geniet ervan en ik wens jou natuurlijk een heel mooi 2014 toe! Gr. van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Alle ellende lekker in 2013 laten. Nu op naar weer een gezond en vrolijk 2014. Bewonderenswaardig hoe je je er doorheen slaat met al die rotzooi in je lijf de rot gedachtes en de zorg om je ook nog financieel op de been te houden. Als je gezond bent kan dat al een hele opgave zijn laat staan als je je niet lekker voelt. Heel veel energie je bent al zo goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Positief Paula en inderdaad van creatief zijn krijg je energie.
  lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lieve Paula..♥
  Dit is goed nieuws over het gen ..ik ga dit ook nog opvragen vooral voor mijn dochter♥ ook.Ik ben blij ♥dat het nu beter met je gaat ..we moeten positief♥ blijven denken soms is het niet gemakkelijk dat weten we donders goed nu!
  we blijven creatief ♥want dat houd ons op de been..;))
  Heel veel liefs♥ en Dikke Knuffels en geniet ♥Gaby..XXX
  .

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor je reactie, ik kijk er naar uit! Liefs Paula