Home made by me

Home made by me
Home made by me

vrijdag 18 september 2015

rug

Hey lieve mede bloggers,

Binnenkort een mri van mijn rug. De plek waar ik bestraald ben (wervelkolom) blijft zeuren,Waarschijnlijk het zachte gedeelte tussen mijn wervels kapot bestraald, waardoor mijn wervels in elkaar zakken. Het blijft klachten geven, ondanks dat ik veel pijnstilling slik en ik krijg therapie om het vocht in mijn borst anders af te voeren. lymfedrainage! Fijn, hopelijk kan er wat aan gedaan worden. Verder haak ik wat verder aan projecten. Dat laat ik volgende keer weer zien. Voor nu een fijn weekend. ik ga even bij jullie lezen.

Liefs Paula

6 opmerkingen:

 1. Ik heb even bijgelezen, want ik had wat stukjes gemist. Vervelend voor je dat je gezondheid zo hapert. Zoiets neemt veel van je aandacht. Het is de hele dag bij je. Ik kan me voorstellen dat de zorg die je hebt om de financiën het er niet beter op maken.
  Alice is een schatje! Van harte gefeliciteerd, ook voor je dochter. Mijn dochters zijn zes, maar ik denk nog vaak aan hun babytijd. Ik hoop het ook ooit eens te herbeleven via kleinkinderen.
  Misschien is een webwinkel wel iets? Of via marktplaats. Of af en toe een kraam op een lokale hobby markt? Ik denk er ook wel eens over om zoiets te doen. Een webwinkel lijkt me bewerkelijk, zoveel post te verzenden. Veel gedoe.
  Maar je creaties zijn in ieder geval prachtig!
  Goed idee om ook alvast iets voor je jongste dochter te maken.

  Warme groet
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat rot om te horen dat je veel pijn hebt aan je rug ondanks de pijnstilling. Biedt het haken wel wat afleiding dan? Ik hoop het wel voor je. Sterkte en toch een fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het gewoon K.. voor je dat er gewoon geen einde aan die Kl... ziekte komt! Heel veel beterschap Paula!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He paula wat ontzettend naar dat je nu weer last van je rug hebt ,hoop dat ze wat voor je kunnen doen ,lieve groet marloes

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor je reactie, ik kijk er naar uit! Liefs Paula